Lagy v PC verzi CoD: Black Ops hlásí návrat
Call of Duty Novinka Lagy v PC verzi CoD: Black Ops hlásí návrat

Lagy v PC verzi CoD: Black Ops hlásí návrat

Martin Cvrček

Martin Cvrček

34

Po sobotním patchi PC verze Call of Duty: Black Ops to už začalo vypadat, že problémům můžeme dát sbohem. Bohužel, ještě si chvíli užijeme.

Reklama

Nejdřív lagy v mutliplayeru následované tunou problémů se singleplayerem (např. error s DirectX), pak zatěžování procesoru skoro na 100%, a když to všechno spravily dva patche, najednou se v MP části hry zase potýkáme s otřesnými lagy, a to z ničeho nic. Ale pozor, tentokrát mají problémy trošku jiný důvod.

Ačkoliv se to zdá neuvěřitelné, za všechno může zvuková karta a několik zvuků ve hře. Detaily neznáme, naopak ale známe jedno provizorní řešení, i když nefunguje u každého. Pokud tedy máte stejný problém jako my a kvůli lagům je Black Ops nehratelné, stačí najet na Tento Počítač, dále vlastnosti, záložka Hardware, pak správce zařízení a tam vypnout všechny zvukové ovladače (návod je v rámci Windows XP, ale v novějších systémech by v postupu neměly být nějak velké rozdíly). Sice vám pak pochopitelně nepůjde zvuk, což leckoho včetně nás odrazuje od tohoto řešení, a navíc někteří hráči pořád hlásí problémy, ale alespoň někomu by to mohlo pomoct.

Ať už je to jak chce, nás už tohle fakt přestává bavit, a vás asi taky. Call of Duty: Black Ops jako takové je skvělá hra a doplácí jenom na lajdáctví Treyarchu, který si svoje problémy očividně nedokáže ohlídat a pak na to doplácí jenom hráči, kteří si Black Ops v dobré víře koupili. Tomu říkáme ukázkový bordel v herním průmyslu a upřímně přemýšlíme nad zahájením sázek na to, jaké problémy přijdou příště…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama