Lara Croft v restartu Tomb Raider s novým hlasem
Tomb Raider Novinka Lara Croft v restartu Tomb Raider s novým hlasem

Lara Croft v restartu Tomb Raider s novým hlasem

Michal Burian

Michal Burian

8

Archeoložku Laru Croft čeká v restartu série Tomb Raider dost drastických změň. Bude mladá, nezkušená a nově také s novým hlasem + inspirace u Uncharted.

Reklama

Za ta léta podstoupila archeoložka Lara Croft několik úprav zevnějšku. Některé z těchto změn byly menší, zatímco jiné drasticky odlišné. V restartu série se hlavní hrdinka dočká dalších drastických změn, bude mladá, nezkušená a už to holt nebude taková sexbomba jako dřív.

Hráči si budou muset nově zvykat také na nový hlas Lary Croft. Karl Stewart z Crystal Dynamics totiž potvrdil, že archeoložka bude mít v nadcházejícím díle úplně nový hlas. Ze seznamu potencionálních hereček tak můžeme s klidem vyškrtnout Shelley Blond, Judith Gibbins, Jonell Eliott a Keeley Hawes, právě tyto herečky se v minulosti postaraly o hlas Lary Croft.

Jméno nové herečky nebylo prozatím odhaleno, jisté však je, že již byla vybraná a spolupracuje s týmem na dokončení hry. Pro tuto chvíli můžeme pouze spekulovat, zda se bude jedna o známou celebritu nebo se objeví někdo neznámý, nový a svěží.

Dále jsme se z úst Stewarta dozvěděli, že série Uncharted ovlivnila restart série Tomb Raider: "Uncharted ovlivňuje každého z nás, nejedná se pouze o hru Tomb Raider. Ucharted je zázrak, je to nová vize pro Tomb Raider. Počkejte si, brzo se dozvíte o novém dobrodružství Lary Croft mnohem víc informací."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama