Larry Hryb alias Major Nelson končí v Microsoftu
Novinka Larry Hryb alias Major Nelson končí v Microsoftu

Larry Hryb alias Major Nelson končí v Microsoftu

Filip Svoboda

Filip Svoboda

3

Ikona Xboxu odchází po dvaceti letech.

Reklama

Larry Hryb oznámil konec v Microsoftu. Ve společnosti měl na starost řadu věcí, nejznámější je ale pro svoji komunikaci s fanoušky a vystupování nejen na sociálních sítích pod přezdívkou Major Nelson.

„Po neuvěřitelných dvaceti letech jsem se rozhodl stáhnout a věnovat se další kapitole své kariéry. Když se zamyslím nad tím, co všechno jsme společně dokázali, musím poděkovat milionům hráčů po celém světě, kteří mě brali jako součást svého života,“ napsal na twitteru.

Hryb přišel do Microsoftu v roce 2001 jako šéfeditor služby MSN Music. V roce 2003 přestoupil do herní divize a devět let zde působil jako projektový manažer. Podílel se na řadě prvků, které si s Xboxem spojujeme dodnes, jako je systém achievementů nebo savy v cloudu. Fungoval jako pojítko mezi vývojáři, PR, marketingem a komunitou. Od roku 2012 se přesunul právě především do sféry PR a marketingu jako ředitel korporátní komunikace.

„Larry, bylo úžasné pracovat na téhle cestě po tvém boku. Děkuju ti za to, že jsi můj přítel, a za všechno, co jsi udělal pro naši komunitu a tým Xboxu,“ napsal Phil Spencer, šéf Xboxu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama