Launch trailer Bound by Flame
Bound By Flame Novinka Launch trailer Bound by Flame

Launch trailer Bound by Flame

Michal Burian

Michal Burian

10

Fantasy RPG, stanete se žoldákem, kterého posedl démon. Recenze na Zingu již koncem týdne z PC verze hry.

Reklama

Bound by Flame od studia Spiders vychází tento pátek, na PC s českými titulky od Comgadu.

Ve hře se vžijete do žoldáka Svobodných čepelí, kterého na začátku výpravy posedl ohnivý démon. Na začátku si budete moct zvolit vzhled své postavy: pohlaví (které bude mít vliv na některé dialogy, zejména se společníky a potenciálními milostnými partnery), rysy obličeje, etnikum a účes.

Tím ale možnosti úpravy vaší postavy nekončí; během svého úkolu budete nacházet množství nejrůznějšího materiálu a součástek, z nichž můžete pomocí důmyslného systému výroby vytvářet novou výzbroj. Nejenže tím ovlivníte svou bojovou taktiku pomocí získaných bonusů, ale také tím změníte vzhled, protože každý kousek zbroje lze upravit pomocí různých doplňků, např. nárameníky, nákoleníky a řadou dalších ochranných prvků, z nichž každý má svůj zvláštní styl. Kombinací je nekonečně mnoho, takže každá postava bude jedinečná!

V neposlední řadě budete na své výpravě čelit mnoha rozhodnutím a dilematům. Na základě vašich voleb můžete konat hrdinské skutky, kterými odmítnete démonův vliv, nebo se mocí ohně necháte pohltit, čímž démonovi dovolíte, aby vás ovládl. Démonický vliv se bude odrážet v různých fázích vaší transformace, takže postupně budete vypadat více jako démon a méně jako člověk! To vše si můžete prohlédnout na těchto obrázcích s postavami, které si můžete v Bound by Flame vytvořit!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama