Novinka Launch trailer Call of Duty: Black Ops Cold War

Launch trailer Call of Duty: Black Ops Cold War

Martin Zavřel

Martin Zavřel

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Rychlá, ale poutavá připomínka návratu Black Ops.

Reklama

Listopad začíná už na konci tohoto týdne a s ním se na náš řítí ta největší letošní dávka velkých her, kterou po sedmi letech podpoří start dvou nových konzolí. Mezi každoročně nejprodávanější hry patří samozřejmě Call of Duty a právě ta se nyní - přeci jen trošku předčasně - připomíná "Launch trailerem".

Má sice jen minutu, velkou část tvoří recyklované záběry a opět mu vévodí stejná skladba, nicméně pořád jde o slušnou adrenalinovou pecku, která by měla potěšit fanoušky žánru.

Oficiální popis upoutávky:

1981. Studená válka vrcholí. Světové mocnosti se perou o nadvládu a vynořuje se skrytá hrozba. V Call of Duty: Black Ops Cold War se hráči zapojí do utajených operací, bojujíce v bitvách, které se nikdy nestaly, aby zastavili konspiraci připravovanou desítky let.

Čeká na vás ohromující kampaň s protagonisty Black Ops, mezi které pratří Alex Mason, Frank Woods a Jason Hudson. K nim se přidá zbrusu nový tým, aby společně vyhledali tajemného nepřítele, známého pouze jako Perseus.

V nové generaci Black Ops multiplayeru budete cestovat po světě, od pouští Angoly po Černé moře, v plně propojeném cross-play zážitku, včetně 6v6, 12v12 a bitvách týmu hráčů po 40.

A čeká na vás i váš tým také zbrusu nový Zombies co-op zážitek v debutu Dark Aether příběhu "Die Maschine". Přidáte se k CIA zformovanému mezinárodnímu týmu, známému jako Requiem a bojujícímu proti tajemstvím hrozivého experimentu z éry druhé světové války, který ohrozí rovnováhu světového pořádku.

Hra vychází v pátek 13. listopadu - týden po novém Xboxu, týden před novým PlayStationem.

Objednat si ji můžete v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama