Launch trailer Call of Duty: Modern Warfare Remaster
Call of Duty: Modern Warfare Remastered Novinka Launch trailer Call of Duty: Modern Warfare Remaster

Launch trailer Call of Duty: Modern Warfare Remaster

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

15

Již 5. října si budou moci majitelé PS4 předčasně zahrát kampaň MWR. Raven Software na poslední chvíli změnili ozvučení hry.

Reklama

Asi jedním z největších lákadel letošního roku je remastrovaná verze čtvrtého dílu Call of Duty. Ta vychází již 4. listopadu společně s nejnovějším Infinite Warfare. Pokud vlastníte konzoli PS4 a máte předobjednánou speciální edici Infinite Warfare, můžete si kampaň Modern Warfare Remastered předčasně zahrát již ve středu 5. října. Co se týče multipalyeru, tak tady si budete muset počkat až do vydání.

Raven Software také od události Call of Duty XP pečlivě naslouchali komunitě, která si stěžovala na několik drobností v MWR. Většina stížností byla na mizerné ozvučené, respektive na zvuky zbraní, které měly k originálu velmi daleko. Studio tedy několik zbraní muselo poupravit (např. Barret 50.cal, Desert Eagle atd.). Zároveň s tím změnili stávající hlasatele frakcí, jelikož zněli hrozně a příliš přehnaně. Největší stížnosti směřovaly na hlasatele Spetnasz a jeho nesmyslně dlouhé a dramatické výkřiky. I když se v podstatě jedná jen o drobnosti, Raven Software si určitě zaslouží uznání, že své fanoušky poslouchají a vyhoví jim.

A jako poslední je zde launch trailer, který přímo dýchá nostalgií. No posuďte sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama