Launch trailer láká na zítřejší vydání Mafie 3
Novinka Launch trailer láká na zítřejší vydání Mafie 3

Launch trailer láká na zítřejší vydání Mafie 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

52

Mafie plus Ice Cube. Jak tohle mohlo dopadnout?

Reklama

Mafia 3 vychází už zítra, takže je třeba dodržet tradici a vydat launch trailer. Ten se kromě pěkně sestříhaných a zajímavě provázaných záběrů (které však nepochází ze samotné hry) chlubí hudebním doprovodem, o který se postaral rapper Ice Cube.

Sami posuďte, nakolik adekvátní tenhle doprovod je. Za sebe říkám, že by někdo konečně měl přestat s tou prapodivnou tradicí vkládat do různých trailerů moderní skladby, které se ke zdrojovému materiálu příliš nehodí. Vždyť je přece tolik rockových klasik ze 60. let, v nichž se Mafia 3 koneckonců odehrává, které by dokázaly video doprovodit stejně dobře, ne-li lépe.

Na druhou stranu ale tvůrce šlechtí, že se alespoň Ice Cube na tvorbě doprovodné skladby osobně podílel a nejde jen o narychlo nalezenou, zaplacenou a vloženou záležitost jako třeba v případě na můj vkus odfláknutého traileru filmového Assassin's Creed, který doprovázel Kanye West. Tohle je myslím ještě ta lepší varianta.

Také tu máme několik dní starou reklamu, opatřenou českými titulky.

Nemáte ještě Mafii 3 předobjednanou? Učiňte tak v našem obchodě Xzone.cz neboGameExpres.sk a hra vám v pátek přijde i s bonusem. Nezapomeňte, že se již ze čtvrtka na pátek koná půlnoční prodej v prodejnách Xzone – Praha Korunní, Brno, Ostrava a Hradec Králové. Více zde. Navíc můžete vyhrát krásný gramofon, jehož vítěze Xzone vylosuje úplně ze všech lidí, kteří dojdou do Prahy, Brna, Ostravy a Hradce. K tomu v Ostravě budou mikropřednášky, horký čaj a soutěže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama