Launch trailer multiplayerového rozšíření Mass Effect 3: Earth
Mass Effect 3 Novinka Launch trailer multiplayerového rozšíření Mass Effect 3: Earth

Launch trailer multiplayerového rozšíření Mass Effect 3: Earth

Michal Burian

Michal Burian

21

Vyšel bezplatný balíček Earth, jenž přidává tři nové mapy, nové hratelné postavy z N7, nové účinné zbraně či novou obtížnost.

Reklama

Balíček Earth obsahuje

Tři nové mapy – V sázce je osud galaxie, a vojenské úsilí lidstva se proto soustředí na tři strategické lokality. Vaším úkolem je ubránit Firebase Rio, výcvikovou základnu N7, Firebase Vancouver a Firebase London jako poslední centra odporu lidstva.

Nové hratelné postavy z N7 – Stanete se příslušníkem nejelitnější vojenské jednotky Aliance jako N7 Demolisher Engineer, N7 Destroyer Soldier, N7 Fury Adept, N7 Sentinel Paladin, N7 Shadow Infiltrator a N7 Slayer Vanguard.

Nové účinné zbraně – Na nepřítele vyrazíte s těmito novými zbraněmi: N7 Piranha Shotgun, N7 Typhoon Assault Rifle a Acolyte Pistol.

Nová silná vylepšení – Zbraně si můžete upravit pomocí 12 nových modifikací a výstroj pomocí 11 doplňků k odražení i toho nejtěžšího protivníka.

Nová obtížnost „Platinum“ – Bronzovou obtížnost zvládáte i ve spaní? Stříbrnou levou zadní? U zlaté se sotva zapotíte? Tak svolejte kamarády a otestuje si své schopnosti na nové úrovni obtížnosti Platinum.

Nový cíl mise – Tento nový cíl, který se náhodně objevuje ve vlnách 3, 6 a 10, postaví tým před úkol udržet na živu ostře sledovaného agenta a eskortovat jej do určené výsadkové zóny na každé mapě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama