Launch trailer Saints Row: Gat out of Hell
Saints Row: Gat out of Hell Novinka Launch trailer Saints Row: Gat out of Hell

Launch trailer Saints Row: Gat out of Hell

Michal Burian

Michal Burian

9

Připraveni na návštěvu pekla?

Reklama

Příští týden vychází samostatný datadisk pro Saints Row 4 s názvem Gat out of Hell. Hrát budete moci v kooperaci za dvě postavy - Johnny Gat a Kenzie. Za úkol budou mít v nebezpečném a bláznivém světě zachránit svého šéfa, který je prezidentem Spojených států.

Mapa bude zasazena do města New Hades, které je ve srovnání se Steelportem asi poloviční. Bojovat budete proti všelijakým nepřátelům, mezi nimiž nebudou chybět ani démoni. K dispozici budete mít celou řadu bizardních zbraní, které byste si ani nepředstavili.

,,Johnny Gat a Kinzie Kensington se vydají na nebezpečnou cestu, jejichž cílem je zachránit prezident/Božského imperátora z pekelného města New Hades, které řídí samotný Satan. Potkáte i starého známého nepřítele Dana Vogela, který vám prozradí, že vás šéf bude násilně oženěn se Satanovou dcerou. Saints musejí vyhnat démony ze zamořeného města a zachránit svého kamaráda dříve, než bude příliš pozdě."

Úplnou novinkou budou křídla, která se v pekle budou náramně hodit. Zbraně budou pojmenované podle Bible - kupříkladu deset ran egyptských nebo sedm hříchů.

Saints Row: Gat out of Hell vyjde ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360. Trailer pochopitelně upozorňuje i na kompilaci Saints Row 4: Re-Elected pro nové konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama