Launch trailery lákají na Thronebreaker: The Witcher Tales a Gwent: The Witcher Card Game
Gwent: The Witcher Card Game Novinka Launch trailery lákají na Thronebreaker: The Witcher Tales a Gwent: The Witcher Card Game

Launch trailery lákají na Thronebreaker: The Witcher Tales a Gwent: The Witcher Card Game

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Ve videu se přirozeně mihne i jistý zaklínač.

Reklama

V průběhu dnešního dne vyšel ve verzi pro PC Thronebreaker: The Witcher Tales od CD Projektu RED (na konzole PS4 a Xbox One dorazí 4. prosince). Při té příležitosti jsme se dočkali launch traileru, který formou animací a statických obrazů shrnuje zejména minulost královny Meve, tedy hlavní a hratelné hrdinky Thronebreakeru. Nechybí ani letmý pohled do jejího soukromého i veřejného života, trocha válčení nebo pomoc jistého zaklínače. Launch trailer rovněž upozorňuje na některá velmi kladná hodnocení ze zahraničních recenzí. My jsme Thronebreaker: The Witcher Tales obdrželi teprve nedávno, naši recenzi vám tedy přineseme v blízké době.

Všechno ale není jen o Thronebreakeru. Na PC dnes karetní free-to-play hra Gwent: The Witcher Card Game oficiálně opustila fázi otevřené bety a šestiměsíční iniciativa Homecoming tak konečně nabízí každému své ovoce. I start plné verze Gwentu připomíná launch trailer, v tomto případě těžící spíše z CGI technologií. A i v tomto případě platí, že na PS4 a Xbox One bude plná verze hry spuštěna 4. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama