Lednička Xbox Series X je realitou
Novinka Lednička Xbox Series X je realitou

Lednička Xbox Series X je realitou

Ondřej Partl

Ondřej Partl

12
Platformy Xbox Xbox Series X|S

Aneb když se internetové meme dovede až do konce.

Reklama

Možná si vzpomenete, že po odhalení podoby konzole Xbox Series X se na internetu objevila velká řada vtípků a narážek, které mimo jiné přirovnávaly vzhled k ledničce.

A jak to vypadá, tak se Xbox divize Microsoftu rozhodla tento vtípek přetavit do reality a takovou ledničku skutečně vytvořit.

Jedním z jejích vlastníků je známý rapper Snoop Dogg, jenž na svém Instagramu uveřejnil minutové video, kde se s ní pochlubil a taktéž ukázal její vnitřek, v němž se nalézala samotná konzole a hezký dortík v jejím stylu.

Příspěvek byl záhy smazán, ale jak to tak na internetu bývá, jakmile se zde něco objeví, tak už to tam v nějaké formě zůstane navždy, tedy se tímto videem můžete pokochat i vy.

Dá se očekávat, že mezi Xboxem a Snoop Doggem bude probíhat nějaká doposud neoznámená spolupráce, kvůli čemuž bylo video odstraněno. Samozřejmě se ale mohlo jednat pouze o dárek k narozeninám, které rapper oslavil 20. října.

Pokud by vás ale samotná lednička zajímala v detailnějším (a samozřejmě i kvalitnějším) videu, tak můžete zavítat na YouTube kanál iJustine, kde se nalézá vybalení tohoto bílého zboží.

Jak si můžeme všimnout, tak lednička je zabalena do velké krabice, která má stejný vzhled, jako je krabice pro samotnou konzoli. Také se dočkáme stejných zvuků, jaké dělá samotný herní stroj.

Těchto ledniček však přirozeně bylo vyrobeno jen pár kusů, takže se k ní dostanou pouze vyvolení, avšak osobně bych se nebránil tomu, abych podobnou věc měl doma.

Nicméně i z pohledu marketingu se jedná o povedený vtip, čímž Xbox rozhodně získává další plusové body.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama