Left 4 Dead 3 není vyloučené
Left 4 Dead 3 Novinka Left 4 Dead 3 není vyloučené

Left 4 Dead 3 není vyloučené

Martin Cvrček

Martin Cvrček

32

Chet Falizsek z Valve se v rozhovoru rozpovídal o současnosti a budoucnosti série Left 4 Dead. Přirozeně tedy padlo pár slov i o možném třetím díle.

Reklama

Podle slov Cheta Falizska, jednoho z klíčových členů Valve, není další díl oblíbené zombie série vyloučený. Na dotaz britského Eurogameru ohledně případného Left 4 Dead 3 totiž odpověděl:

"Left 4 Dead 3? Víte, někdy v budoucnu je to klidně možné. Což se dá říct o všech našich hrách. Není to ale žádný slib, žádné kdy a kde. Opravdu zbožňuji práci na sérii. Je to jedna z mých nejoblíbenějších sérií. S postavami a světem je opravdu hodně zábavy. Zbožňuji horor i zombie."

Ačkoliv tedy nejde o žádné potvrzení, rozhodně se nedá Left 4 Dead 3 vyloučit, i když bychom se ho nejspíš dočkali až za hodně dlouhou dobu. Tým věnující se sérii má koneckonců plné ruce práce s integrací Steam Workshopu do druhého dílu, nemluvě o chystaném portu na Linux, a my máme takový pocit, že tím podpora Left 4 Dead 2 neskončí. Zatím tedy třetí díl zůstává jen v oblasti spekulací a hypotéz, což se ale může změnit třeba po vydání Half-Life 3. Když už vyjde jedna hra s trojkou v názvu, proč ne další?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama