Legendární Age of Empires v definitivní edici
Age of Empires Definitive Edition Novinka Legendární Age of Empires v definitivní edici

Legendární Age of Empires v definitivní edici

Michal Burian

Michal Burian

13
Platformy Windows PC

Real-time strategie z roku 1997 vyšla v definitivní edici. Zatím se prodává pouze na Microsoft Store, v budoucnu by mohla být i na Steamu.

Reklama

Včera pro Windows 10 na Microsoft Store vyšla definitivní edice legendární real-time strategie Age of Empires. Definitive Edition přináší přes dvacet let starou hru na moderní počítače, kde se chlubí HD grafikou v rozlišení až 4K, přepracovanými animacemi nebo kreativním editorem scénářů.

Za Age of Empires: Definitive Edition na Microsoft Store zaplatíte 549 Kč. Hra je bohužel hratelná pouze s operačními systémy Windows 10. Jednoho dne by se ale mohla objevit i na Steamu. Připustil to kreativní ředitel Adam Isgreen. Ten v rozhovoru s PCgamesN vysvětlit, že na Windows platformě je hra z důvodu toho, že chtěli vytvořit nejlepší verzi hry. Prý by na Steamu nemusela mít všechny funkce, které v Age of Empires chtěli.

„Age of Empires, převratná RTS, která odstartovala 20letý odkaz, se vrací v definitivní podobě na PC s Windows 10. Age of Empires: Definitive Edition přináší v jednom balení veškerý oficiálně vydaný obsah s modernizovanou hratelností, zcela novou grafikou a řadou dalších nových funkcí a přináší tak kompletní zážitek ze strategického hraní. Užijte si HD grafiku ve 4K s modernizovanými animacemi ve více než 40 hodinách přepracované kampaně s novým příběhem a tempem, zapojte se do online bitev mezi až 8 hráči s novými funkcemi a výherními podmínkami nebo dejte průchod své kreativitě v editoru scénářů a podělte se o své výtvory. Teď je ten nejlepší čas naskočit do legendárního světa Age of Empires. Vítejte zpátky v historii,“ dočteme se v popisku od Microsoftu.

Recenzi Age of Empires: Definitive Edition pro vás připravujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama