Legendární Atari rozprodává své značky
Test Drive Novinka Legendární Atari rozprodává své značky

Legendární Atari rozprodává své značky

Michal Burian

Michal Burian

16

Rollercoaster Tycoon minimálně za 3,5 milionů dolarů, Total Annihilation za 250 tisíc dolarů a Test Drive za 1,5 milionů dolarů.

Reklama

Společnost Atari se po neúspěšném prodeji celé firmy rozhodla, že prodá své značky na aukci. Ta se uskuteční v červenci letošního roku a bude v ní nabízena práva na budovatelskou strategickou sérii Rollercoaster Tycoon za minimální částku 3,5 milionů amerických dolarů. Stejně tak si zájemci budou moci koupit strategii Total Annihilation za 250 tisíc dolarů nebo závody Test Drive za 1,5 milionů dolarů.

Je pravděpodobné, že se v aukci objeví i další značky legendární firmy Atari. Podle dostupných informací očekává Atari z prodeje svých značek alespoň 22,5 milionů dolarů.

Poslední díl ze série Rollercoaster Tycoon vyšel v loňském roce na Nintendo 3DS od studia n-Space. Minulý rok se Atari rovněž pokusilo oživit Test Drive prostřednictvím Test Drive: Ferrari Racing Legend od Slightly Mad Studios (tvůrci NFS: Shift). Značka Total Annihilation (první díl je dodnes považován za nejlepší a nejzábavnější RTS všech dob) od Chrise Taylora, který aktuálně pracuje ve Wargamingu (World of Tanks apod.), je již delší dobu mrtvá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama