Legendární FTL dostane trofeje
Novinka Legendární FTL dostane trofeje

Legendární FTL dostane trofeje

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Vývojáři sedm let po vydání potěší všechny lovce odměn.

Reklama

Když před sedmi lety vyšla nenápadná vesmírná roguelike simulace FTL: Faster Than Light, v níž jste mohli řídit svoji vlastní vesmírnou loď s její posádkou, dočkala se velmi vřelého přijetí od kritiků i běžné hráčské základny. Ostatně o tom svědčí i naše recenze od Miroslava Hesouna, který ji udělil známku 8/10 a své pocity z ní shrnul následovně: "Překvapivě návyková záležitost, které to na poli indie her sluší a stačilo málo, aby doslova zářila. Tahle hra není pro všechny, ale pro svou minimalističnost je snadné začít. Pro milovníky vesmírných lodí povinnost."

A jelikož se titul těší své popularity dodnes, vývojáři z čínského Subset Games se rozhodli, že do hry konečně zakomponují systém trofejí (achievementů), takže všichni hráči budou mít o důvod více se do tohoto vesmírného světa navrátit.

Přidání trofejí se ovšem alespoň prozatím týká pouze Steamu, kde k jejich aktivaci dojde koncem tohoto týdne. Hráči, jenž titul hrají skrze Xbox Game Pass na PC, si zřejmě ještě budou muset počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama