Legendární orkský válečník v novém cinematic traileru World of Wacraft: Battle for Azeroth
World of Warcraft: Battle for Azeroth Novinka Legendární orkský válečník v novém cinematic traileru World of Wacraft: Battle for Azeroth

Legendární orkský válečník v novém cinematic traileru World of Wacraft: Battle for Azeroth

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10
Platformy Windows PC Apple Mac

V hlavní roli Varok Saurfang.

Reklama

Už 14. srpna oficiálně vychází Battle for Azeroth, nový datadisk pro World of Wacraft. Marketingová kampaň tedy každým dnem sílí a nyní máme k dispozici jeden z jejích nejzajímavějších plodů - zcela nový cinematic trailer. Jeho ústřední postavou je legendární orkský válečník Varok Saurfang, který čelí nejen armádě Aliance, ale i své minulosti, v níž zemřel jeho syn Dranosh.

Jedná se tedy o poměrně klidnější a osobitější cinematic trailer než ten první, jenž vyšel minulý rok začátkem listopadu. Opět ale dokazuje, že v oblasti herních CGI filmečků patří Blizzard mezi elitu, protože se opět jedná o působivou podívanou, a to nejen pro skalní fanoušky World of Warcraft. Ti si ji ale samozřejmě vychutnají nejvíc.

Určité okolnosti, jimž se nový trailer věnuje, může osvětlit série Warbringers, která představuje několik animovaných videí zaměřených na důležité osobnosti světa Wacraftu. Příběh Jainy Proudmoore je ještě poměrně standardní a očekávaná záležitost, ale druhé a zatím poslední video, které se zaměřuje na Sylvanas Windrunner, už je o poznání ožehavější.

Video začíná a končí událostí, která se mihne v novém cinematic traileru, v první řadě ale z pohledu mnoha hráčů a fanoušků dělá dojem, že se snaží z Hordy udělat čistě špatnou a zlou stranu konfliktu. Sami posuďte, nakolik jsou zobrazované činy Sylvanas problematické. A kdyby vám tato videa nestačila a chtěli byste o postavách a událostech, které mají dopad na současné dění World of Warcraft, vědět víc, vždy můžete sáhnout po třetím svazku knihy World of Wacraft: Kronika, který u nás nedávno vyšel.

World of Warcraft: Battle for Azeroth můžete předobjednat v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama