LEGO Marvel's Avengers v prvním traileru
Lego Marvel's Avengers Novinka LEGO Marvel's Avengers v prvním traileru

LEGO Marvel's Avengers v prvním traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Protože rok a půl staří LEGO Marvel Superheroes zjevně nestačili.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že TT Games chystá další LEGO hru z univerza Marvelu, tentokrát zaměřenou na samotné Avengers. Nyní máme díky nově zveřejněnému E3 traileru k dispozici první pohled na to, jak budou LEGO Marvel's Avengers vlastně vypadat.

A vypadají tak, že jsou prakticky k nerozenání od LEGO Marvel Superheroes, titulu, který vyšel v listopadu 2013. Podobnost je nicméně logická, když obě hry využívají stejné prvky, postavy a koneckonců i stejný engine, který se léta nezměnil. A očividně také stejný druh humoru.

Doufejme ale, že Avengers nabídnou i něco svérázného a nepůjde jenom o příhodnou příležitost k recyklaci prvků a objektů z rok a půl staré hry. Přijde mi, že s výjimkou děje filmových Avengers a tématiky nedávného Age of Ultron vystříleli Marvel Superheroes už všechnu kostičkovanou munici, kterou lze ve stáji studia Marvel sehnat. Ale doufám, že se pletu.

LEGO Marvel's Avengers můžeme každopádně očekávat v zimně tohoto roku, a to tradičně na všechny myslitelné platformy, tedy PC, PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox One, Xbox 360, WiiU a Nintendo 3DS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama