Lego Star Wars: The Force Awakens v novém traileru
LEGO Star Wars: The Force Awakens Novinka Lego Star Wars: The Force Awakens v novém traileru

Lego Star Wars: The Force Awakens v novém traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Ve hře dostane více prostoru pilot Poe Dameron i legendární cestovatel a objevitel Lor San Tekka.

Reklama

První pořádný trailer Lego Star Wars: The Force Awakens je tu a ukazuje, co nás ve hře vlastně čeká. Kromě tradičního humoru a povědomých prvků uvidíte i některé novinky, například možnost se ukrýt za překážku před nepřátelskou palbou a zaútočit zpátky ve správný čas, abyste zlikvidovali nepřátele.

Nechybí ani ukázka funkce Multi-Builds, díky níž můžete zvolit, co v určitý moment postavíte, a díky tomu přistupovat k puzzlům ve hře více způsoby. A i ty souboje se stíhačkami dělají ve srovnání s Lego Star Wars 3: The Clone Wars poněkud odlišný dojem.

Jak už víme z dřívějška, nová Lego hra zahrne i události mimo děj samotného filmu. Nedávno jsme se kupříkladu dozvěděli o plánu na odvyprávění příběh o tom, jak C-3PO/Threepio přišel k červené paži a jak Han a Chewbacca lovili rathtary.

Trailer odhaluje, že ve hře uvidíme i další příhody pilota Poe Damerona, kterého ztvárnil Oscar Isaac, a dozvíme se i něco víc o legendárním cestovateli a objeviteli jménem Lor San Tekka, který dal v úvodu filmu na Jakku Poeovi část mapy vedoucí k Lukovi Skywalkerovi. Tuhle zdánlivě nedůležitou postavu ztvárnil Max von Sydow. A pokud můžeme věřit traileru, čeká nás ještě něco dalšího.

Pokud si navíc předobjednáte Deluxe edici, získáte předčasný přístup k balíku postav z páté epizody Star Wars, Impérium vrací úder.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama