LEGO Star Wars: The Skywalker Saga lze odstartovat obsahem libovolného filmu
Lego Star Wars: The Skywalker Saga Novinka LEGO Star Wars: The Skywalker Saga lze odstartovat obsahem libovolného filmu

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga lze odstartovat obsahem libovolného filmu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Postup hrou tentokrát nebude lineární a můžete začít například uprostřed filmové ságy.

Reklama

Navzdory dřívějším spekulacím bychom mohli označit oznámení hry LEGO Star Wars: The Skywalker Saga jako jedno z příjemných překvapení tiskové konference Microsoftu na E3. Během konference jsme se dočkali pouze krátkého traileru, který byl dost prostý na jakékoliv konkrétnější informace, později však situaci napravilo oznámení na oficiálním webu Star Wars, díky němuž máme k dispozici další detaily.

Jak už víme od včerejška, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga nabídne možnost zažít v kostičkované podobě děj všech devíti hlavních filmů Star Wars ságy, a to Novou naději, Impérium vrací úder, Návrat Jediho, Skrytou hrozbu, Klony útočí, Pomstu Sithů, Síla se probouzí, Poslední z Jediů a The Rise of Skywalker, jenž dorazí do kin letos v prosinci. Nečeká nás přitom recyklace úrovní z předešlých LEGO Star Wars her, takže i pasáže, které jsme již v kostičkované formě mohli zažít, budou k dispozici ve svěžím kabátku, využívajícím motivy aktuálních sad stavebnice LEGO.

Hra nabídne dosud největší množství hratelných postav za celou historii série LEGO Star Wars, konkrétně máme počítat se stovkami postaviček a také ovladatelných vozidel. Samozřejmostí je pak pořádná nálož humoru či řada inovací a nových herních prvků a možností. Vaši LEGO výpravu napříč ságou Skywalkerů kupříkladu budete moci odstartovat jakýmkoliv filmem. Nečeká nás tedy lineární postup, takže jestli chcete začít Pomstou Sithů, Impériem nebo The Rise of Skywalker, nikdo vám bránit nebude.

Za zmínku také stojí, že titul, jenž má nabídnout ultimátní LEGO Star Wars zážitek při příležitosti 20. narozenin původních LEGO Star Wars stavebnic, vzniká ve spolupráci vývojářů z TT Games, vydavatele Warner Bros. Interactive a společností LEGO Group a Lucasfilm Games. Electronic Arts, vlastnící exkluzivní práva na vývoj nových AAA her z předaleké galaxie, tedy s projektem nemá nic společného, stejně jako v případě hry LEGO Star Wars: The Force Awakens z roku 2016.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga je ve vývoji pro PC, PS4, Xbox One a Switch. Datum vydání je přitom stanovené na příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama