LEGO Star Wars: The Skywalker Saga nabídne 300 hratelných postav
Lego Star Wars: The Skywalker Saga Novinka LEGO Star Wars: The Skywalker Saga nabídne 300 hratelných postav

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga nabídne 300 hratelných postav

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vývojáři z TT Games také lákají na spoustu prozkoumatelných lokací.

Reklama

Nové informace o připravovaném titulu LEGO Star Wars: The Skywalker Saga byly odhaleny v nejnovějším čísle oficiálního PlayStation magazínu. Ty upřesňují například kolik celkových postav bude ve hře zastoupeno a kolik z nich bude hratelných.

Dawn McDiarmid, hlavní designérka vývojářského studia TT Games, které na hře pracuje, uvedla, že Skywalker Saga bude obsahovat asi 800 jedinečných postav, z nichž 300 bude hratelných. McDiarmid také potvrdila, že mnoho z těchto postav pochází z nové trilogie Star Wars.

Nová Lego hra ze světa Star Wars bude běžet na zcela novém enginu. Hráčům nabídne prozkoumatelný otevřený svět a vesmírné bitvy, na které budou hráči náhodně narážet. McDiarmid PlayStation magazínu sdělila, že ve hře existuje 23 planet a měsíců s celkem 28 jedinečnými lokacemi, které mohou hráči navštívit a prozkoumat. „Pokud máte nějaké oblíbené místo z hvězdných válek, je docela pravděpodobné, že ho můžete ve hře navštívit,“ uvedla McDiarmid.

Další určitě skvělou vlastností hry bude možnost hrát příběhovou kampaň pro každý film v libovolném pořadí. Vývojáři tak chtěli zajistit, aby hráči mohli mít zážitek ze Star Wars, který chtěli, takže mezi příběhy neexistuje žádný lineární postup. Díky přístupu otevřenějšího světa budou hráči také schopni sbírat a plnit více úkolů najednou.

První ukázka hry LEGO Star Wars: The Skywalker Saga byla představená v loňském roce na Gamescomu. Původně bylo vydání naplánované na rok 2020, přičemž v srpnu bylo datum vydání posunuto na jaro 2021.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga má vyjít na platformy PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama