LEGO Worlds bude v češtině na všech platformách
Novinka LEGO Worlds bude v češtině na všech platformách

LEGO Worlds bude v češtině na všech platformách

Michal Burian

Michal Burian

13

PC, PlayStation 4 a Xbox One verze obohaceny o české titulky.

Reklama

Příznivci kostiček a her typu Minecraft se mohou těšit na nové dobrodružství. Studio TT Games ve spolupráci s Warner Bros na konec února letošního roku připravuje hru LEGO Worlds. Dnes jsme se dozvěděli, že všechny verze budou obohaceny o české titulky, postará se o ně Cenega.

Na pultech obchodů bude hra k dispozici od 21. února 2017 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. V krabičce PC verze bude pouze kód, hra je totiž od léta v předběžném přístupu na Steamu.

LEGO Worlds představuje galaxii smyšlených světů vytvořených kompletně z LEGO kostiček. Hráči mohou tyto světy prozkoumávat, objevovat a společně je vytvářet.

"Ve hře LEGO Worlds se hráči vydají na vzrušující cestu rozlehlým otevřeným světem stvořeným z LEGO kostiček," říká Jonathan Smith, vedoucí vývoje TT Games. "Díky naprosté svobodě, kterou hra poskytuje, budete moci vytvořit cokoliv co Vás jen napadne - ať už se jedná o úpravu postav, objevování světa v nejrůznějších vozidlech, stavbu budov a jiných struktur."

Ve hře LEGO Worlds se hráči pustí do objevování skrytých pokladů v nejrůznějších prostředích, kde světy přicházejí k životu se závratným množstvím přepravních prostředků a živých stvoření, jako je například kovboj v sedle žirafy, Yeti strachující se z krvelačných vampírů. Chybět nebudou ani závodní auta či monstrózní vrtací stroje. Hráči se mohou zúčastnit speciálního dovednostního questu a stát se tak mistrem stavitelem a to tak, že nabídnou pomocnou ruku ostatním LEGO postavám ve hře. Vaším úkolem bude například pomoci králi najít jeho meč, ochránit farmáře před zombie invazí nebo postavit nový domov pro jeskynního muže.

Pro více informací o LEGO Worlds si přečtěte naše dojmy.

LEGO Worlds koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama