LEGO Worlds je už nyní k dispozici na Steamu
Novinka LEGO Worlds je už nyní k dispozici na Steamu

LEGO Worlds je už nyní k dispozici na Steamu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Pomyslný konkurent Minecraftu zaměřený na nejslavnější stavebnici udeřil jako blesk z čistého nebe a už nyní je k dostání na Steamu v sekci Early Access.

Reklama

Nedávno jsme vás upozorňovali na leták, který lákal na dosud neoznámenou hru LEGO Worlds od TT Games, tvůrců všech novějších LEGO titulů. Nyní byla hra oficiálně oznámena a dokonce si jí můžete zakoupit a vyzkoušet. Je totiž k dispozici na Steamu v sekci Early Access, a to za 14,99 euro.

Z LEGO Worlds se opravdu vyklubal jakýsi konkurent Minecraftu. Za pomoci kostiček můžete stavět vlastní světy a následně je zaplňovat figurkami, vozidly, zvířaty a dalšími objekty, nechybí ani nástroje pro formování terénu. Ve hře můžete dokonce využít některé existující LEGO sety.

Hra je s ohledem na uvedení do Early Access sekce stále ve vývoji a vývojáři plánují například procedurálně generované sítě jeskyní, další využitelné objekty, nástroje pro úpravu postav nebo online multiplayer.

LEGO Worlds bude přitom v Early Access v průběhu celého letošního roku a k vydání finální verze by mohlo dojít v průběhu roku 2016. Cena by se měla později zvýšit. A pokud se ptáte, zda nejsou k dispozici nějaké informace o případných konzolových verzích, musím vás zklamat. O konzolích zatím nepadlo ani slovo, momentálně je tedy LEGO Worlds pouze záležitostí PC.

Oficiální screenshoty

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama