Lepší stavění měst v Civilizaci 6
Novinka Lepší stavění měst v Civilizaci 6

Lepší stavění měst v Civilizaci 6

Michal Burian

Michal Burian

8

Budete rozhodovat o tom, kde jednotlivé budovy postavíte. Z nich potom budete mít různé bonusy.

Reklama

Šestý díl strategické série Civilization se letos 21. října pochlubí několika novinkami, které by měly potěšit jak veterány této značky, tak i naprosté zelenáče. Jednou z novinek bude skutečnost, že každé město zabírá hned několik políček. Díky tomu si můžete města upravit dle vlastních představ a naplno využít okolní terén. Na rozmístění budov bude záležet, lokalita bude ovlivňovat bonusy a materiál, který budete z dané budovy získávat. To vše uvidíte v prvním videu.

Druhé video nabízí pohled na americkou civilizaci s vůdcem Teddym Rooseveltem. Jak vám Firaxis Games vysvětlí ve videu, každá civilizace má dvě schopnosti.

Krom toho představí Civilization VI aktivní výzkum zpřístupněním bonusů, které vaší civilizaci urychlí postup historií, dynamickou diplomacii, vylepšený multiplayer s možností válčit se svými přáteli nebo proti nim a možnost spojovat různé jednotky; například protitankovou podporu s pěchotou nebo válečníky s osadníky. Z jednotek podobného typu lze navíc vytvářet mocné „svazy“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama