Létající auto ve Final Fantasy XV budete moci ovládat
Final Fantasy XV Novinka Létající auto ve Final Fantasy XV budete moci ovládat

Létající auto ve Final Fantasy XV budete moci ovládat

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5

Ale nečekejte, že se k němu dostanete nějak zvlášť brzy.

Reklama

O létajícím autě ve Final Fantasy XV jste se mohli poprvé dovědět někdy před dvěma týdny, kdy se objevilo na konci nového traileru (ke zhlédnutí pod novinkou). Preview Game Informeru pak potvrzuje, že jde skutečně o plnohodnotné vozidlo, které budou moci hráči přímo ovládat. Navíc je scéna z traileru něco víc, než jen krátkou filmovou sekvencí, ale díky ní se hráči otvírá nabídka rychlého cestování.

Podle Game Informeru funguje auto podobně jako vzducholodě v minulých dílech série Final Fantasy. Po krátkém rozjezdu vzlétnete a začnete stoupat k obloze, přičemž máte automobil plně pod kontrolu. Díky němu prý budete cestovat rychle, ale nebudete schopni obletět během několika vteřin celou mapu světa. V předchozích Final Fantasy titulech to vzducholodě uměly, ale tentokrát je prý svět mnohem větší. Co asi nebude jednoduché, je přistání s tímto létajícím autem. Je sice provedeno stisknutím tlačítka, ale první přistání bude pravděpodobně pro mnoho hráčů velmi těžké a drsné.

Režisér Final Fantasy XV Hajime Tabata pak uvádí, že se hráči nebudou muset starat o to, co na obloze lítá a že zde nebudou čelit problémům: „Nemáme v plánu umístit na oblohu nepřátele. Spíše to bude vozidlo, určené pro dopravu."

Jenomže vzhledem k tomu, že s tímto dopravním prostředkem budete moci létat po celém světě prakticky kdekoliv, nebudete mít možnost jej získat nějak brzy. „Hráč získá létající typ Regalie až ke konci hry, jako odměnu za další výzvu," řekl Tabata. „Splníte-li určité podmínky, bude váš vůz přestavěn na létající model."

Final Fantasy XV vychází celosvětově pro PlayStation 4 a Xbox One 30. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama