Letní hry v Overwatch započnou 9. srpna
Overwatch Novinka Letní hry v Overwatch započnou 9. srpna

Letní hry v Overwatch započnou 9. srpna

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vrací se herní mód Lúcioball, který obohatí nová mapa.

Reklama

Už se skoro zdálo, že se letos akce Summer Games v multiplayerové střílečce Overwatch nedočkáme. Ale dočkáme. V pořadí již třetí Summer Games, původně spuštěné v souvislosti s letními olympijskými hrami v Brazílii, startují příští čtvrtek, 9. srpna, a potrvají do 30. srpna.

Zatím není zcela jasné, co všechno Summer Games 2018 přinesou. Jistě se dá počítat s nějakými těmi novými skiny, tanečky a dalšími kosmetickými předměty nebo s možností odemknout si tematické položky vydané v předešlých letech. Nové skiny budou odhaleny v následujících dnech, jako první byl představen legendární skin Waveracer pro D.vu.

S jistotou se vrací herní mód Lúcioball, tedy obdoba fotbalu (a Rocket League), v níž se proti sobě postaví dva týmy Luciů o třech hráčích. Loni jste mohli sázet góly na mapách Estádio das Rãs v Riu a Harbour Arena v Sydney, letos nás zjevně čeká další nové hřiště, pro změnu zasazené do prostředí Číny. S ohledem na to, že Lúcioball může poměrně rychle omrzet a loni v něm nebyla nouze o různé chyby a bugy, mnozí samozřejmě doufají, že nás v souvislosti se Summer Games 2018 čeká i nějaký zcela nový mód. Radši ale bude lepší v nic takového nedoufat. Minulý rok byl však režim obohacen o kompetitivní variantu, takže uvidíme, co zkusí Blizzard letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama