Léto v Rocket League se ponese ve znamení filmů z 80. let
Rocket League Novinka Léto v Rocket League se ponese ve znamení filmů z 80. let

Léto v Rocket League se ponese ve znamení filmů z 80. let

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Během letní akce budete moci získat předměty z Krotitelů duchů, E.T. mimozemšťana nebo Návratu do budoucnosti.

Reklama

Ani letos nebudou hráči Rocket League ochuzeni o pravidelnou letní akci, která proběhne od 10. června do 12. srpna, přičemž se tentokrát pod názvem Radical Summer zaměří zejména na tématiku známých filmů z 80. let. Hraním Rocket League v průběhu akce proto budete moci získávat speciální herní měnu, a to kazety, jež lze vyměnit za nemalé množství bezplatných kosmetických předmětů.

Stačí Rocket League vlastnit a získáte tematické pozadí jmenovky hráče, jakmile ale nastřádáte dostatek kazet, můžete si odemknout předměty inspirované snímky jako Krotitelé duchů, Návrat do budoucnosti, E.T. mimozemšťan a další. K dispozici bude také speciální krabice ve formě zlatého vejce. A jestli se vám nechce utrácet za náhodné položky, od 10. června, potažmo 22. července, si budete moci zakoupit dvě nová prémiová auta, a to Ecto-1 z Krotitelů duchů a vůz ze seriálu Knight Rider.

V průběhu akce budou také střídavě dostupné časově omezené herní módy. V režimu Ghost Hunt se stanete Krotiteli duchů, abyste za pomoci paprsků (které asi nebude moudré křížit) dostali míč až k bráně. Spike Rush vybaví každé auto v zápase bodáky a Beach Ball umožní hrát za pomoci plážového balónu. Více ukáže trailer s (téměř) řádnou osmdesátkovou atmosférou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama