Letos prý velké hry zdarma na PS Plus pro PS4
Novinka Letos prý velké hry zdarma na PS Plus pro PS4

Letos prý velké hry zdarma na PS Plus pro PS4

Michal Burian

Michal Burian

10

Dočkat se máme skutečných AAA her, ne jen menších titulů jako je tomu od uvedení PlayStationu 4 na trh.

Reklama

Majitelé placeného programu PlayStation Plus si pro PS3 a Vitu zvykli na spoustu skvělých a dobře hodnocených her zdarma. S vydáním konzole PlayStation 4 slibovala společnost Sony, že stejný trend bude pokračovat i na nové konzoli. Zatím má bohužel k mání pouze menší tituly jako je Don’t Starve, Dead Nation, Outlast nebo Resogun.

To by se ale mělo brzy změnit. Ahsan Rasheed reagoval na Twiitteru na jednoho hráče, který si postěžoval na PS4 hry v rámci PS Plus. Rasheed mu odpověděl, že mu bylo řečeno, že by se to mělo v průběhu letošního roku změnit a Sony by měla pro PS4 v rámci PS+ vydat i AAA hry. Jednou z nich by mohly být dlouho odkládané závody DriveClub od tvůrců MotorStorm. Ty ostatně Sony plánuje vydat ve dvou verzích: klasické a ořezané. Ta ořezaná bude zdarma pro předplatitele PlayStation Plus s omezeným počtem tratí a vozů.

Jaké budou další? Zatím toho moc na výběr není a tak nějak pochybuji, že by Sony dokázala přesvědčit Electronic Arts, Square Enix nebo Ubisoft, aby jim umožnili dát na PS+ zdarma FIFA 14, Battlefield 4, Tomb Raider nebo Assassin’s Creed 4. Killzone: Shadow Fall Sony asi jen tak nedá.

Těžko říct, zda můžeme brát Rasheeda vážně. Víme, že jde o člověka, který čas od času vypustí skutečně něco pravdivého, ale občas nemá pravdu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama