Letos v říjnu má vyjít Assassin’s Creed: Empire
Novinka Letos v říjnu má vyjít Assassin’s Creed: Empire

Letos v říjnu má vyjít Assassin’s Creed: Empire

Michal Burian

Michal Burian

44

O odhalení se postaral švýcarský obchod, který před rokem prozradil Battlefield za dob první světové války.

Reklama

Švýcarský obchod Wog.ch se postupně zapisuje do paměti hráčů. Byl to právě tenhle e-shop, který koncem února loňského roku jako první prozradil, že se nový Battlefield bude odehrávat za dob první světové války. Ještě předtím, v roce 2013 odhalil sběratelskou edici Watch Dogs s figurkou hlavního hrdiny Aidena Pearce.

Dnes se zaměstnanci Wog.ch znovu připomněli. Na stránky umístili předobjednávku pro dosud neoznámený díl ze série Assassin’s Creed s podtitulem Empire. Podle všeho má dorazit již letos v říjnu. Zajímavé je, že po pár hodinách změnil obchod datum na čtvrté čtvrtletí 2017 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Poslední velký Assassin’s Creed byl Syndicate, zavedl nás do Londýna a vyšel v říjnu 2015 na PC a konzole. Poté se Ubisoft nechal slyšet, že dopřává vývojářům více času a nový díl se objeví buď v letošním roce, nebo v tom dalším. Jak to tak vypadá, bude to už letos. Již delší dobu se spekuluje nad zasazením, mohl by to být dosud neprobádaný Egypt. Naznačil to nedávno uniklý obrázek a také dřívější zmínky.

K oznámení nového Assassin’s Creed by mohlo dojít již brzy, Syndicate bylo představeno v květnu, zatímco Unity už v březnu (22. března 2014).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama