Letos vyjde Worms Ultimate Mayhem
Worms Ultimate Mayhem Novinka Letos vyjde Worms Ultimate Mayhem

Letos vyjde Worms Ultimate Mayhem

Michal Burian

Michal Burian

14

Studio Team 17 oznámilo Worms Ultimate Mayhem, digitální ničení, které zasáhne PC, PS3 a Xbox 360 ještě v tomto roce <strong>+ první informace a galerie</strong>.

Reklama

Worms Ultimate Mayhem je vylepšená, nadupanější a high definition verze Worms 3D a Worms 4: Mayhem. S tímto dílem se vrátí veškerý obsah obou her, který bude neporučen a navíc se můžete těšit na nové úkoly, singleplayerové mise, puzzle a samozřejmě i na více červů, které si budete moci různě přizpůsobit.

"Vydat digitální sběratelský balíček Worms 3D a Worms 4: Mayhem je to nejlepší, co vám můžeme z Worms 3D nabídnout," řekl John Dennis, vedoucí designu v Team 17.

"Těšit se můžete na více než 60 misí pro jednoho hráče, 12 prostředí, 38 zbraní, podporu pro online hru ve čtyřech hráčích a na mnoho dalšího, včetně vylepšení kamery, jednotlivých sekvencí, dabingu a multiplayerových map," dodal v tiskové zprávě Dennis.

Worms Ultimate Mayhem vyjde později v letošním roce pro PC přes Steam, Xbox Live Arade a PlayStation Network za dosud nespecifikovanou cenu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama