Letošní Battlefield nás má po vzoru CoD: WWII zavést do druhé světové války
Battlefield V Novinka Letošní Battlefield nás má po vzoru CoD: WWII zavést do druhé světové války

Letošní Battlefield nás má po vzoru CoD: WWII zavést do druhé světové války

Michal Burian

Michal Burian

66
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Pokračování Battlefieldu 1 nebude, EA DICE má připravovat Battlefield V.

Reklama

Před několika lety se hráči přejedli střílečkami zasazenými do druhé světové války. Dvě největší značky žánru - Call of Duty a Battlefield - na to reagovaly a soustředily se na konflikty v naší budoucnosti. Předloni Battlefield zavítal hlouběji do historie, do neokoukané první světové války, zatímco loňské Call of Duty s podtitulem WWII ukázalo, že hráči opět touží po zákopech druhé světové války.

Battlefield 1 měl být experiment, vývojáři z DICE nechtěli pracovat na hře z moderní doby ani na válce z budoucnosti. K druhé světové se mohli kdykoli vrátit, ale rozhodli se, že zkusí něco nového a pokud to nebude fungovat, s další hrou se můžou vrátit. Battlefield 1 se ale v roce 2016 stal druhou nejprodávanější hrou ve Spojených státech americký a mnoho z nás očekávalo, že by DICE mohlo v této historii setrvat.

Jak se zdá, tak je vše jinak. Letošní Battlefield nás totiž má přenést do druhé světové války. Podle spekulací má studio EA DICE letos na podzim přinést Battlefield V (dříve označován jako Battlefield 2, šlo prý o pracovní název). Tvrdí to zdroje serveru Venturebeat, které si přály zůstat v anonymitě. Jejich důvěryhodnost má dokládat obrázek z úvodní obrazovky, kde je logo Battlefield V.

Kdy bude nový Battlefield oznámen? Battlefield 1 se představení dočkal na začátku května 2016. V dalších dnech byl detailněji prezentován, aby se v plné parádě ukázal na červnové E3 v Los Angeles.

Letošní Battlefield nás má po vzoru CoD: WWII zavést do druhé světové války
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama