Letošní Call of Duty s podtitulem Infinite Warfare?
Call of Duty: Infinite Warfare Novinka Letošní Call of Duty s podtitulem Infinite Warfare?

Letošní Call of Duty s podtitulem Infinite Warfare?

Michal Burian

Michal Burian

31

Název nového Call of Duty od Infinity Ward měl prozradit PlayStation Store.

Reklama

V nadcházejících týdnech by mělo dojít k oficiálnímu odhalení letošního Call of Duty, které bude na pultech obchodů tradičně v listopadu. Nejnovější díl má na starost studio Infinity Ward, které stojí za sérií Modern Warfare a méně povedeným Ghosts. Infinity Ward už ale není co dřív, z tvůrčího celku po dokončení Modern Warfare 2 odešli spoluzakladatelé a společně s nimi několik dalších schopných programátorů a designérů, kteří zformovali studio Respawn, kde vytvořili sci-fi střílečku Titanfall.

Podle dnešních informací se má Call of Duty jmenovat Infinite Warfare. Název, který nikdo nečeká. Většina předpokládala, že půjde o další Ghosts. Infinite Warfare je tak velkým překvapením, ale může být správné, uvádí ho totiž PlayStation Store. Vypadá to, že Sony omylem v předstihu nahodila hru do menu během příprav produktové stránky. Od Sony lze očekávat velké promo, opět bude mít měsíční časovou exkluzivitu na DLC.

To ale není jediná zpráva dneška. Podle další by měla být hra představena již 3. května a poté kompletně odhalena na E3 v Los Angeles. Do vývoje je zapojeno i externí studio elite3d. Specializuje se na motion capture, 3D art, koncepty nebo animace. V minulosti se podíleli na Star Citizen, Ryse: Son of Rome, Hitman a dalších her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama