Letošní Call of Duty se ukázalo na Destination PS
Novinka Letošní Call of Duty se ukázalo na Destination PS

Letošní Call of Duty se ukázalo na Destination PS

Michal Burian

Michal Burian

43

Za zavřenými dveřmi bylo v Arizoně prezentováno nové Call of Duty. Ukázka se odehrávala na mostě Golden Gate. Dorazit měl i Rockstar, na poslední chvíli si to ale rozmyslel.

Reklama

Americká divize Sony uspořádala v Arizoně akci Destination PlayStation, kde vydavatelé mohou ukázat své dosud neoznámené hry zástupcům renomovaných obchodních řetězců. V Arizoně se podle dostupných informací ukázala spousta her, mezi nimiž nechybělo ani Call of Duty od Sledgehammer Games.

Letošní Call of Duty se na Destination PS eventu prezentovalo s podtitulem Black Smith, což mohl být klidně provizorní kódový název. Nicméně pozvaní lidé mohli vidět scénu odehrávající se na mostě Golden Gate. Ukázka podle insidera působila velmi realisticky s kvalitní fyzikou.

Lokiolr dodává, že s největší pravděpodobností půjde o pokračování série Modern Warfare, kterou začal tvůrčí celek Infinity Ward.

Očekáváme, že letošní Call of Duty bude oficiálně představeno veřejnosti na přelomu dubna a května, podobně jako u loňského Ghosts.

Zajímavé je, že podle Lokiolra měl do Arizony dorazit i Rockstar Games a představit svůj projekt. Na poslední chvíli si to ale rozmysleli. Tak snad se s tím pochlubí v červnu na E3 v Los Angeles. Můžeme se jen dohadovat, o co mělo jít, next-gen verze Grand Theft Auto V nebo nějaký jiný titul? Co myslíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama