Letošní Summer Game Fest má nabídnout až 4 velká oznámení
Novinka Letošní Summer Game Fest má nabídnout až 4 velká oznámení

Letošní Summer Game Fest má nabídnout až 4 velká oznámení

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Geoff Keighley slibuje nabitou dvouhodinovou show.

Reklama

Přestože se E3 letos nekoná, konferencí v tradičním červnovém termínu rozhodně nebude málo. Jednou z těch největších bude samozřejmě Summer Game Fest, který je tu s námi každoročně od roku 2020. Jeho tvůrce a moderátor Geoff Keighley, který má na starosti také The Game Awards či Opening Night Live na Gamescomu, dal nyní rozhovor pro Epic Games Store, kde jsme se dozvěděli několik nových informací o letošní show.

Máme se těšit na herní novinky, updaty ohledně již představených her, ale pochopitelně také na úplně nová oznámení. Keighley upřesňuje, že má "v rukávu" 3 nebo 4 velké hry, které mají být na SGF představeny. Show potrvá přibližně 2 hodiny a zřejmě se kromě různých kratších trailerů dočkáme také několika delších úseků, Keighley tedy minimálně v interview tvrdí, že právě na akci jako Summer Game Fest je na takové věci prostor, na rozdíl od The Game Awards. Dále dodává, že vůbec poprvé proběhne show naživo před diváky, konkrétně v YouTube Theater, kousek od města Los Angeles.

Keighley říká, že nejde o "náhradu" za E3, ale akci trochu jiného ražení. Na rozdíl od slavného veletrhu totiž skutečně půjde pouze o show a na místě nebudou k dispozici žádné hratelné ukázky. Nutno ale dodat, že stejně jako loni bude bokem probíhat akce Summer Game Fest Play Days, kde hratelná dema budou, nicméně pouze pro hrstku pozvaných, ne pro veřejnost.

Na závěr bych ještě doplnil už pár dní starou informaci ohledně partnerů, kteří se letos SGF účastní. Je jich tentokrát přes 40.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama