Letošní Summer Game Fest odstartuje akcí Kickoff Live
Novinka Letošní Summer Game Fest odstartuje akcí Kickoff Live

Letošní Summer Game Fest odstartuje akcí Kickoff Live

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1

Potrvá 2 hodiny a uvidíme až 30 her.

Reklama

Namísto loňské E3 jsme tu měli několikaměsiční akci s názvem Summer Game Fest, kterou pořádal známý herní novinář Geoff Keighley. A přestože E3 se letos opět uskuteční, vrací se i Summer Game Fest. Tentokrát však bude probíhat na ploše jednoho měsíce. Dnes jsme se dozvěděli, že celý festival odstartuje akcí s názvem Kickoff Live, která proběhne 10. června v 19:00 letního středoevropského času.

Zároveň s tím Keighley zveřejnil seznam partnerů pro celý Summer Game Fest. Nutno říct, že je poměrně vyčerpávající a plný velkých jmen: 2K, Activision, Amazon Games, Annapurna Interactive, Bandai Namco Entertainment, Battlestate Games, Blizzard Entertainment, Capcom, Devolver Digital, Dotemu, Electronic Arts, Epic Games, Finji, Frontier, Gearbox Publishing, Hi-Rez Studios, Inner Sloth, Koch Media, Mediatonic, MiHoYo, PlayStation, Psyonix, Raw Fury, Riot Games, Saber Interactive, Sega, Steam, Square Enix, Tribeca Festival, Tencent Games, Warner Bros. Games, Ubisoft, Wizards of the Coast a Xbox.

Asi jste si všimli, že některé z těchto společností, se účastní také letošní E3, což na první pohled působí trochu zvláštně. Vysvětlení je ale jednoduché. Například Ubisoft, který zatím jako jediný oznámil termín konání své akce, si ji pořádá sám, ale bude promována E3 a zároveň i Summer Game Festem. To úzce souvisí s tím, co Keighley dodal vzápětí, tedy že ne všechny společnosti budou na akci Kickoff Live své novinky prezentovat. Některé mají své vlastní akce (jako třeba právě Ubisoft).

Kickoff Live bude podle Keighleyho trvat asi 2 hodiny a uvidíme něco mezi 20 a 30 hrami, z čehož je zhruba 12 světových premiér.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama