Letošní The Game Awards sledovalo rekordní počet diváků
Novinka Letošní The Game Awards sledovalo rekordní počet diváků

Letošní The Game Awards sledovalo rekordní počet diváků

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Osmý ročník této akce znovu hlásí úspěch.

Reklama

Organizátoři události The Game Awards se pochlubili novým milníkem. Letošní osmý ročník, který proběhl 9. prosince v Microsoft Theater v Los Angeles, znovu překonal svůj dosavadní rekord ve sledovanosti z roku 2020. The Game Awards 2021 přineslo rekordních 85 milionů globálních zhlédnutí živých přenosů na videoplatformách a sociálních sítích. Pro představu, v minulém roce to bylo 83 milionů a v roce 2019 potom 45,2 milionů.

Letošní ročník byl skutečně velkou produkcí s hudebními vystoupeními, hosty z řad celebrit, předáváním cen a odhalováním spousty nových her. Není proto divu, že živý přenos přilákal spousty fanoušků a nadšenců videoher. Rekord zaznamenal i YouTube kanál akce, a to v délce sledování, když diváci na hlavním kanále zhlédli více než 1,75 milionů hodin. To je o 14% více než u vysílání v roce 2020.

Zvýšil se také počet hlasujících fanoušků. Letos jich oproti loňskému roku hlasovalo o 27% procent více a celkově bylo odevzdáno na 23,2 milionů hlasů. "Jsme vděční, že jsme se v roce 2021 mohli vrátit k osobnímu ceremoniálu a pokračovat v budování našeho úspěchu s výrazným mezinárodním růstem v roce 2021," řekl producent The Game Awards Geoff Keighley.

Cenu "Game of the Year" si letos odnesla hra It Takes Two. Mezi čerstvě oznámené novinky potom můžeme zařadit hry Alan Wake 2, Sonic Frontiers, Star Wars Eclipse, Wonder Woman a Slitterhead. Na své si přišla i třeba taková gameplay ukázka hry Hellblade II, A Plague Tale: Requiem, nebo Forspoken. Kompletní výsledky The Game Awards 2021 naleznete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama