Levnější startovní edice má nalákat hráče do Rainbow Six Siege
Novinka Levnější startovní edice má nalákat hráče do Rainbow Six Siege

Levnější startovní edice má nalákat hráče do Rainbow Six Siege

Michal Burian

Michal Burian

32

Jen se nadřete při odemykání dalších specialistů.

Reklama

Společnost Ubisoft se šest měsíců po vydání Rainbow Six Siege rozhodla uvést na trh levnější a ořezanější verzi své taktické kooperativní akce. Pokud se vám 40 eur za původní hru zdálo moc, můžete využít omezené akce a koupit si Rainbow Six Siege v takzvané startovní edici za 15 eur (cca 405 Kč).

Startovní edice je dostupná pouze v digitálních obchodech Uplay a Steam, a to do 19. června. Rozdíl oproti standardní edici je v počtu specialistů, které budete mít na začátku k dispozici. V původní verzi máte hned po spuštění na výběr dvacet specialistů, v případě Starter Edition máte odemčené pouze dva náhodné specialisty z nižší třídy a 600 kreditů pro zpřístupnění dalších dvou (jeden stojí 300 kreditů).

Nevýhodou je cena dalších specialistů. V případě klasické edice stojí 500 až 2000 bodů, na které dosáhnete zhruba po dvou hodinách hraní. U startovní edice odemčení dalšího operátora stojí až 12 500 kreditů, což znamená herní dobu zhruba 15 hodin.

Jinak je vše při starém - všechny módy, mapy, zbraně, progres atd. Pokud by vás omrzelo odemykání dalších specialistů, můžete si zakoupit kredity. To platí i v případě dodatečných balíčků. Ty jsou zdarma, pouze vyžadují již zmíněné kredity.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama