Lidé mají problémy s převodem účtu GTA Online na PS4 a Xbox One
GTA 5 Novinka Lidé mají problémy s převodem účtu GTA Online na PS4 a Xbox One

Lidé mají problémy s převodem účtu GTA Online na PS4 a Xbox One

Jan Kalný

Jan Kalný

33

<strong>Aktualizace: Problémy vyřešeny</strong>.

Reklama

Aktualizace: Včera odpoledne jsme vás informovali, že některý hráči mají problémy s převodem účtu GTA Online z PS3 a Xbox 360 na PS4 a Xbox One. Netrvalo ani 24 hodin a Rockstar nepříjemný problém vyřešil. Společně s touto chybou byla opravena i další, konkrétně “CE-32937-4″ na PS4.

Původní zpráva

PS4 a Xbox One verze hry vypadají úchvatně. Hrají se úchvatně. Jsou úchvatné. Přesto se objevil jeden nemilý problém, kdy si někteří hráči nemohou převést svůj Online účet na nové verze. Rockstar o tom ví a pracuje na opravě.

„Když se o to pokouším, píše mi to 'Nebyla nalezena žádná Grand Theft Auto Online data spojená s vaším Social Club účtem'. Když jsem se pokusil pustit GTA Online na PS3 nebo Xbox 360 abych to ověřil, servery nebyly dostupný. Pomoc!” napsal jeden z uživatelů na podporu.

Rockstar se k tomu hned vyjádřil: „Víme o tom a snažíme se to opravit. Problém spočívá v tom, že to nejde pro lidi, kteří se nepřihlásili od roku 2013. Omlouváme se za trable a děkujeme za pochopení.”

Pokud netušíte jak na převod postavy, pomůže vám oficiální návod. A pokud vám to nejde, pomůže jedině oficiální patch, který by se měl brzo dostavit. Mezitím nezbývá než blbnout v singleplayeru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama