Lies of P Novinka Lies of P je venku, podívejte se na launch trailer

Lies of P je venku, podívejte se na launch trailer

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra se dočkala kladného příjetí.

Reklama

Včera odpoledne své brány otevřena očekávaná soulsovka Lies of P s Pinocchiem v hlavní roli. Už první zahraniční recenze naznačily, že se vývojářům navzdory vysokým očekáváním podařilo dostát většině svých závazků a přinést kvalitní titul, který se v některých oblastech nemusí bát ani srovnání s hrami od studia FromSoftware. Lies of P sklízí chválu také na Steamu, kde se aktuálně může pochlubit hodnocením 88 %.

My jsme hru v naší recenzi hodnotili známou 8/10 s následujícím verdiktem: „Lies of P je kvalitní mix Sekira a Bloodborne, zasazený v nádherném prostředí. Nabízí sice několik novinek na poli hratelnosti, ale revoluce se nekoná. Přesto jde o velmi zábavné akční RPG. Obzvláště design nepřátel a atmosféra města Krat vám utkví v paměti na spoustu let. Pro milovníka tohoto typu her tedy Lies of P rozhodně stojí za to.“

Titul je k dispozici na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Hra je zároveň k dostání prostřednictvím předplatného Xbox/PC Game Pass. Výše v náhledu se můžete podívat na nově zveřejněný launch trailer. Níže pro změnu najdete trailer od AMD, který se zaměřuje na technickou stránku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama