Lies of P překonalo významný prodejní milník
Lies of P Novinka Lies of P překonalo významný prodejní milník

Lies of P překonalo významný prodejní milník

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Mluví se o vývoji příběhového rozšíření.

Reklama

Zástupci společnosti Neowiz prostřednictvím svých oficiálních kanálů oznámili, že v září vydaná soulsovka Lies of P dokázala napříč platformami prodat 1 milion kopií. V poslední době se v souvislosti se hrou skloňuje dosud oficiálně nepotvrzené příběhové rozšíření, které vývojáři zmiňovali v seznamu volných pozic na oficiálních stránkách. Vzhledem k pozitivnímu přijetí u hráčů i v recenzích navíc do budoucna rozhodně nelze vyloučit ani případné pokračování.

My jsme hře v naší recenzi udělili známku 8/10 s následujícím verdiktem:„Lies of P je kvalitní mix Sekira a Bloodborne, zasazený v nádherném prostředí. Nabízí sice několik novinek na poli hratelnosti, ale revoluce se nekoná. Přesto jde o velmi zábavné akční RPG. Obzvláště design nepřátel a atmosféra města Krat vám utkví v paměti na spoustu let. Pro milovníka tohoto typu her tedy Lies of P rozhodně stojí za to.“

Lies of P je k dispozici na PC (Steam) i konzolích PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Hra je k dostání rovněž v předplatném Xbox/PC Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama