Life is Strange 2, ARK: Survival Evolved a další hry brzy v Xbox Game Passu
ARK: Survival Evolved Novinka Life is Strange 2, ARK: Survival Evolved a další hry brzy v Xbox Game Passu

Life is Strange 2, ARK: Survival Evolved a další hry brzy v Xbox Game Passu

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Xbox Xbox One

Další plusové body pro předplatné od Microsoftu.

Reklama

Původně vydáno (2. 1. 2019 @ 12:30) Nadílka pro předplatitele Xbox Game Pass s novým rokem nekončí. Na sklonku toho minulého potěšil Microsoft hráče hrami jako Mutant Year Zero, Mortal Kombat X, Ashen, Spintires: Mudrunner, PES 2019, Below, Hellblade: Senua's Sacrifice, Ori and the Blind Forest nebo Shadow Warrior 2.

Dnes Microsoft odhalil hry, které přidá v průběhu ledna. Potvrdily se tak zprávy z dnešního dopoledne, kdy se zmiňovala první epizoda Life is Strange 2 a ARK: Survival Evolved. Obě hry budou ve službě od 3. ledna.

U Life is Strange 2 je zajímavé, že jde o kompletní druhou sezónu, tedy všech pět dílů, jakmile vyjdou. Tomu ostatně napovídaly kompletní sezóny původního Life is Strange a Life is Strange: Before the Storm, které jsou od dnešního dne dostupné. Microsoft tak pro Xbox Game Pass získává další plusové body.

Pokud by vám to nestačilo, tak 3. ledna bude Xbox Game Pass rozšířen ještě o Farming Simulator 17. 7. ledna dorazí Absolver a 10. ledna ještě dvojice Just Cause 3 a Aftercharge.

Pokud jste to náhodou minuly, tak druhá epizoda Life is Strange 2 dorazí 24. ledna a jmenuje se Rules (česky Pravidla). Sean a Daniel mají za sebou tragický incident v Seattlu a projevení podivných nadpřirozených schopnosti. V patách jim je policie a oni tentokrát musejí bojovat se zimou. Navíc stav Daniela se stále zhoršuje. Starší Sean se tak rozhodne vzít vše na sebe a vydávají se na cestu do domu prarodičů, kde by mohli najít útočiště a odpočinout si. Na místě se setkají se sousedem Chrisem Eriksenem, mladým chlapem, jenž věří, že má podobné schopnosti jako Daniel. Společně budou mít tu čest s Chrisovým superhrdinským alter egem, kapitánem Spiritem (v originále Captain Spirit).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama