Life is Strange: True Colors oficiálně představeno
Life is Strange: True Colors Novinka Life is Strange: True Colors oficiálně představeno

Life is Strange: True Colors oficiálně představeno

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

40
Platformy Windows PC

Dozvěděli jsme se datum vydání i speciální schopnost hlavní postavy.

Reklama

Na prezentaci Squere Enixu jsme se podle očekávání dočkali oficiálního odhalení nového Life is Strange. Hra ponese podtitul True Colors a přinese příběh Alex Chen.

I tentokrát bude naše postava disponovat speciálními schopnostmi. V případě Alex to bude empatie, která nám umožní vidět do nitra ostatních lidí. Jejich emoce budeme velice citlivě vnímat a následně s nimi i manipulovat.

Příběh nás zavede do městečka Haven Springs, kde se Alex po několika letech setká se svým bratrem. Ten však za nejasných okolností brzy umírá.

Na scéně se tak brzy objeví i další postavy jako například Steph Gingrich, kterou můžete znát z Life is Strange: Before the Storm (recenze). Za oběma titulu ostatně stojí stejní autoři v podobě studia Deck Nine. Life is Strange: True Colors poměrně překvapivě upouští od epizodického formátu a místo toho vyjde v jednom celku.

Datum vydání je stanoveno na 10. září pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S/X a Google Stadia. Stránku hry už nyní naleznete na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama