Lightning Returns: Final Fantasy XIII vyjde v prosinci na PC
Lightning Returns: Final Fantasy XIII Novinka Lightning Returns: Final Fantasy XIII vyjde v prosinci na PC

Lightning Returns: Final Fantasy XIII vyjde v prosinci na PC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5

Final Fantasy: Brave Exvius už tento týden, ale pouze v Japonsku.

Reklama

Dnes tady máme dvě novinky pro fanoušky série Final Fantasy. I když těžko říct, jestli jsou obě vyloženě potěšující. Producent Yoshinori Kitase na Twitteru uvedl, že se dočkáme PC verze hry Lightning Returns: Final Fantasy XIII a to ještě letos v prosinci.

"V současné době dotváříme poslední detaily, ale bude to trvat trochu déle, než bude hra kompletní. Jak to momentálně vypadá, měli bychom ji být schopni vydat někdy v prosinci."

Další podrobnosti ohledně případných detailů hry jsou slíbeny na později.

Druhá část novinky se týká mobilní hry Final Fantasy: Brave Exvius. Tento titul nemá prakticky nic společného s hlavní sérií a na svědomí jej má studio Alim. Budete zde sbírat různé krystaly, ale hru samotou bude dopředu popostrkovat hlavně nový příběh s originálními postavami. Aby ale nebyli fanoušci úplně ochuzeni, objeví se zde i postavy z předešlých Final Fantasy her. Užijete si v něm hodně bojů s jednoduchým systémem ovládání a různými kouzly, ale také budete prozkoumávat různé krajiny a města.

Před samotným vydáním dosáhla hra více než 3 milionů předregistrací a tak se Square Enix rozhodl všechny registrované hráče odměnit dárkem v podobě výbavy Magitek Armor with Terra Branford Piloting.

Nevýhodou je, že Final Fantasy: Brave Exvius vyjde tento týden (konkrétně 22. října) pouze v Japonsku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama