Limitovaná Steel Grey edice PS4 s Batman: Arkham Knight
Batman: Arkham Knight Novinka Limitovaná Steel Grey edice PS4 s Batman: Arkham Knight

Limitovaná Steel Grey edice PS4 s Batman: Arkham Knight

Michal Burian

Michal Burian

9

Majitelé PlayStation 4 navíc dostanou exkluzivní DLC, včetně Scarecrow Nightmare. <strong>Uvnitř ještě trailer</strong>.

Reklama

Společnosti Sony a Rocksteady Studios se netají tím, že u Batman: Arkham Knight navázaly exkluzivní spolupráci, s které budou těžit příznivci konzole PlayStation 4. Kromě všemožných dodatečných balíčků, k nimž budete mít na PS4 přístup jako první (další in-game mise či skiny pro Batmana a Batmobil), bude k dostání i speciální limitovaná PlayStation 4 edice Steel Grey v designu od Rocksteady Studios.

V balení této edice naleznete DUALSHOCK 4 Wireless Controller, Batman: Arkham Knight na Blu-Ray a exkluzivní bonus v podobě dodatečného Scarecrow Nightmare.

K dispozici budete také klasický Batman: Arkham Knight PS4 Bundle zahrnující konzoli, DualShock 4 controller v edici Jet Black, hru na Blu-Ray a také exkluzivní Scarecrow mise.

Batman: Arkham Knight vyjde 23. června, stejně tak i dvě výše zmíněné edice. Níže ještě trailer lákající na Scarecrow Nightmare mise, které budou exkluzivně na PlayStation 4. Později se budou jistě prodávat i ve verzích pro PC a Xbox One.

Trailer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama