Lindsay Lohan zintenzivňuje žalobu GTA V
GTA 5 Novinka Lindsay Lohan zintenzivňuje žalobu GTA V

Lindsay Lohan zintenzivňuje žalobu GTA V

Michal Burian

Michal Burian

61

Z 10-stránkové žaloby se stala 67-stránková.

Reklama

Herečka Lindsay Lohan to se žalobou Rockstaru a Take-Two kvůli Grand Theft Auto V myslí smrtelně vážně, a to i přesto, že hráči mají jasno. Hráči se s právníky Rockstaru shodují, že se chce Lohan pouze zviditelnit na GTA V. Už jí nestačí skandály s drogami a alkoholem.

Pokud už si nepamatujete o co jde, tak Lohan žaluje výrobce GTA V kvůli postavě Lacey Jonas, která prý ve hře „jednoznačně“ vypadá jako Lindsay. Právníci Rockstaru se brání tím, že podobnost mezi Lacey Jonas a Lindsay Lohan je ta, že jsou obě mladé blondýnky. Další možnou podobností je, že i Lacey je v GTA V ztvárněna jako Hollywoodská primadona, kterou máte v jedné misi ochránit před paparazzi.

Důkazy podle právníků Lindsay Lohan

Mnozí si mysleli, že po vyjádření Rockstaru stáhne Lohan svou žalobu. Vše je ale jinak, místo toho herečka přitvrdila a 10stránkový spis má nově 67 stran.

Ve spisu stojí, že Rockstar využil její podobu a vytvořil postavu bez jejího svolení. The Hollywood Reporter hlásí, že nová stížnost se opírá o společné zájmy všech celebrit, herců, zpěváků a sportovců... kteří chtějí chránit svou podobu a persony před bezohlednými obchodníky.

Nový spis obsahuje 45 stran, kde jsou vyobrazeny důkazy jako herní disk s vymyšlenou dívkou a policistkou. Blonďatá dívka má podle právníků jasně kopírovat styl, osobnost a image Lohan. Mají to dokazovat fotografie z roku 2007 s Lohan s gestem, které je stejné jako u dívky na artworcích z GTA V.

Z mého pohledu jde o čirý nesmysl, Lohan se do toho se svými právníky zamotala, žaluje Rockstar kvůli dvěma dívkám, postavě Lacey Jonas a blondíně na potisku disku, která se objevila i na artworcích a propagačních materiálech (billboardy, trička, hrníčky apod.). Již dříve jsme se přitom dozvěděli, že vzorem pro blonďatou dívku měla být Shelby Welinder (neoficiálně). Hráči si myslí, že se Rockstar inspiroval u Kate Upton.

Celý spis žaloby si můžete prostudovat zde.

Načítání

Wanted to strip down to my bikini... #gtaV

Zobrazit na Instagramu

Takhle vypadají

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama