Lionhead chystají HD remake prvního Fable pro Xbox 360
Fable Novinka Lionhead chystají HD remake prvního Fable pro Xbox 360

Lionhead chystají HD remake prvního Fable pro Xbox 360

Michal Burian

Michal Burian

21

Předělávku prvního Fable do HD pro Xbox 360 potvrdil teaser trailer, v němž je Jack of Blades, hlavní padouch Fable 1. <strong>Aktualizováno o oficiální oznámení Microsoftu</strong>.

Reklama

Aktualizace: Společnost Microsoft dnes odpoledne HD remake prvního Fable oficiálně potvrdila a dodala, že ponese název Fable Anniversary a skutečně vyjde na konzole Xbox 360. Součástí hry bude i expanze Lost Chapters, stejně tak vylepšené uživatelské rozhraní, nový systém pro ukládání a podpora SmartGlass. Samozřejmostí je lepší grafické zpracování, stejně tak animace apod.

Vývojáři navíc přemýšlejí nad novým obsahem, který by po vydání přidali do hry. Hra vyjde později v letošním roce.

Původní zpráva

Dnes ráno jsme vás v našem Zing briefingu informovali, že studio Lionhead spustilo včera novou podobu oficiálního fóra, což naznačovalo, že se brzy dočkáme oznámení něčeho nového ze série Fable. Netrvalo dlouho a na internetu se objevil teaser trailer. Ten odhaluje, že Lionhead chystají HD remake prvního Fable pro Xbox 360.

Důkazem budiž Jack of Blades, hlavní padouch Fable 1, a na konci videa rovněž logo Xboxu 360. Připomeňme, že původní Fable vyšlo na první Xbox v roce 2004.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama