Lionhead pracují na "super tajném projektu"
Fable: The Journey Novinka Lionhead pracují na "super tajném projektu"

Lionhead pracují na "super tajném projektu"

Michal Burian

Michal Burian

7

Studio Lionhead nevyvíjí pouze Fable: The Journey pro Xbox 360 s Kinectem, ale také super tajný projekt.

Reklama

Prozradil to sám šéf tvůrčího celku Peter Molyneux během konference Gamelab v Barceloně. Řekl pouze, že pracuji na "super tajném projektu". Více se o neohlášeném titulu nechtěl bavit a raději se podělil o pár nových informací z Fable: The Journey.

Nové Fable podle jeho slov využívá obrovské množství věcí z technologického dema Milo & Kate. Potěší také fakt, že Fable: The Journey budete moci hrát vsedě, nebudete tedy muset zběsile skákat a dělat další skopičiny jako u jiných her pro toto pohyblivé zařízení.

"Nejúžasnější věc o Journey je, že můžete hrát vsedě. Pokud budu vyprávět emotivní příběh, potřebuju, abyste byli v klidu."

Molyneux se dále nechal slyšet, že kůň, jenž táhne karavan, je ve hře velmi důležitý. "Ten kůň je jednou z nejúžasnějších věcí jakou jsme kdy vytvořili. Bude pro vás velmi důležitý. Přemýšleli jsme o tom, chtěli jsme skombinovat černé a bíle, psa z Fable a mého křečka z dětství," dodal.

Tvůrce Fable série tvrdí, že se snaží vytvořit hru, kterou si hráči budou pamatovat. Tak uvidíme, zda se mu to s Fable: The Journey povede.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama