Lionheart: King´s Crusade – DLC zdarma pro rychlé zákazníky
Novinka Lionheart: King´s Crusade – DLC zdarma pro rychlé zákazníky

Lionheart: King´s Crusade – DLC zdarma pro rychlé zákazníky

Michal Maliarov

Michal Maliarov

1

Paradox Interactive a Niocore Games dnes oznámily vydání prvního DLC k jejich strategii Lionheart. Zdarma jej dostanou všichni, kdo si titul pořídí v prvním týdnu prodejů.

Reklama

DLC nese název New Allies je právě nyní k dispozici přes všechny největší digitální distributory. Hra Lionheart: King´s Crusade vás přemístí do éry třetí křížové výpravy, v rozmezí 1189-1192. Vyberte si historicky přesně vykreslené hrdiny, spojte se s mytologickými postavami a rozprašte nepřítele.

DLC vám dovolí se spojit s jedněmi z nejmocnějších lidí té doby. Vyberte si třeba Taqi al-Din Umara, jednoho z oddaných spojenců Saladina, jenž bojoval po boku vezíra, když se poprvé vydal do Saracenských zemí. Nebo si přivolejte Arthura, který bojoval tak statečně v bitvě u Kypru. A co takhle ohnout pravidla historie a přivolat si Johanku z Arku? Sira Lancelota? Krále Artuše? Výběr je zcela na vás.

Lionheart: King´s Crusade vydala společnost Paradox Interactive exkluzivně na PC. Hra vyšla ve světě 8.října letošního roku. V Evropě se ji dočkáme za pár dní, 15.října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama