Little Nightmares rozšířil alternativní příběh s klukem
Little Nightmares Novinka Little Nightmares rozšířil alternativní příběh s klukem

Little Nightmares rozšířil alternativní příběh s klukem

Michal Burian

Michal Burian

18

Ve třech nových oblastech prozkoumáte hlubiny a postavíte se nových výzvám. Nepůjde o jediné DLC. <strong>Doplněno o screenshoty</strong>.

Reklama

Užili jste si temnou plošinovku Little Nightmares vyprávějící příběh devítileté dívky Six, která se snažila utéct? Pokud ano, tak se do Little Nightmares za menší investici můžete znovu vrátit. Vývojáři připravili rozšíření Secrets of the Maw, které do hry přináší alternativní epizodický příběh zaměřený na malého kluka.

S malým klučinou odhalíte tajemství The Maw v paralelním útěku při hledání cesty z trojice nových oblastí, při tom všem prozkoumáte hlubiny a postavíte se novým výzvám.

Popis Secrets of the Maw naznačuje, že nepůjde pouze o jeden příběh, ale o několik epizod, které získáte právě koupí Secrets of The Maw Expansion Passu. Ten koupíte na Steamu za 9,99€, na PS Store za 269 Kč a na Xbox Store za 199 Kč.

Little Nightmares jsme nedávno recenzovali, ve verdiktu jsme napsali: „Little Nightmares je řemeslně skvěle zvládnutá plošinovka, která se stává takřka povinností pro všechny fanoušky Inside a Limba. Pokud se smíříte s krátkou herní dobou putování bosé dívky v pláštěnce, zažijete děsivou a tajemnou cestu k překvapivému rozuzlení“ - 9/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama