Little Nightmares startují pro PS4, Xbox One a PC na jaře 2017
Little Nightmares Novinka Little Nightmares startují pro PS4, Xbox One a PC na jaře 2017

Little Nightmares startují pro PS4, Xbox One a PC na jaře 2017

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

7

Unikněte hladovému chřtánu a najděte cestu ven!

Reklama

Přesně tak jak Bandai Nambo slíbilo, taky udělalo a na letošním Gamescomu oznámilo novou hru od studia Tarsier Studios. I když o úplnou novinku vlastně ani tak nejde. Hororovou hru Little Nightmares totiž studio již před časem představilo pod jménem Hunger. Bandai Namco se ale bude starat o vydání, a tak patrně proto došlo k přejmenování. Na Little Nightmares se můžeme těšit ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a PC prostřednictvím Steamu na jaře 2017.

A čeho se vlastně budeme bát? Svých dětských nočních můr. The Maw, nebo-li Chřtán, když chcete, přijíždí každý rok. Vždy ve stejnou dobu, ale nikdy ne na stejné místo. Plazí se, prochází kolem a pak zaboří své drápy hluboko do lesknoucí se vody. Tady v naprosté tichosti sedí a čeká.

Ale brzy potom začnou přijíždět další. Jsou to hosté. Monstrózní, upocení, hladoví hosté. Všechny švy na šatech jsou díky nafouknutým tělům napnuté k prasknutí, mají vyboulené oči, unuděné k smrti. Přes můstek vstoupí úst The Maw a je jich čím dál tím víc.

Bohužel ještě nikdo, kdo vstoupil, se nikdy nevrátil, aby mohl vyprávět tento příběh. Alespoň zatím ne...

Vašim úkolem bude pomoci malé Six uniknout ze světa Little Nightmares. Temný příběh hry vás možná bude konfrontovat s vašimi dětskými nočními můrami, protože na vás čeká celkem šest různých světů. Třeba domeček pro panenky, který je zároveň dětským hřištěm i vězením.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama