Little Nightmares ukazuje sběratelskou edici a trailer
Little Nightmares Novinka Little Nightmares ukazuje sběratelskou edici a trailer

Little Nightmares ukazuje sběratelskou edici a trailer

Michal Burian

Michal Burian

5

V této strašidelné puzzle plošinovce se budeme bát dětských nočních můr.

Reklama

Letošní rok bude na hororové hry hodně zajímavý, dorazí Resident Evil VII: Biohazard, Outlast II a také strašidelná puzzle plošinovka Little Nightmares od Tarsier Studios. Pokud vás poslední jmenovaný titul zaujal, máme pro vás nový trailer a hlavně odhalení sběratelské edice.

Nejprve se podíváme na bonusy pro předobjednávku standardní digitální edice pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Všichni hráči obdrží strašidelný kufr, pytel a konvičku na hlavu, soundtrack a exkluzivní téma.

Sběratelská edice pojmenovaná Six láká na figurku hlavní hrdinky o výšce 10 centimetrů, která bude v tematické krabičce. Součástí edice jsou také nálepky, soundtrack a A3 plakát. Dobrá zpráva, sběratelská edice u nás bude dostupná, doveze ji Cenega Czech.

V Little Nightmares se v kůži holčičky Six budeme bát dětských nočních můr. The Maw, nebo-li Chřtán, když chcete, přijíždí každý rok. Vždy ve stejnou dobu, ale nikdy ne na stejné místo. Plazí se, prochází kolem a pak zaboří své drápy hluboko do lesknoucí se vody. Tady v naprosté tichosti sedí a čeká. Ale brzy potom začnou přijíždět další. Jsou to hosté. Monstrózní, upocení, hladoví hosté. Všechny švy na šatech jsou díky nafouknutým tělům napnuté k prasknutí, mají vyboulené oči, unuděné k smrti. Přes můstek vstoupí úst The Maw a je jich čím dál tím víc.

Bohužel ještě nikdo, kdo vstoupil, se nikdy nevrátil, aby mohl vyprávět tento příběh. Alespoň zatím ne... Našim úkolem bude pomoci malé Six uniknout ze světa Little Nightmares. Temný příběh hry vás možná bude konfrontovat s vašimi dětskými nočními můrami, protože na vás čeká celkem šest různých světů. Třeba domeček pro panenky, který je zároveň dětským hřištěm i vězením.

Little Nightmares mělo původně vyjít pouze pro PlayStation 4 jako Hunger. Krátce na to se ale studio spojilo se společností Bandai Namco, která umožnila současně vyvíjet na PC, PS4 i Xbox One. Na tyhle tři platformy titul vyjde již 28. dubna 2017.

Ještě nový trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama